ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΙΜΕΣ

Τοποθέτηση πλακιδίων σε δάπεδα από 6€/τ.μ.

Τοποθέτηση σοβατεπί 1.5€/τρέχον μέτρο

Τσιμεντοαμμοκονία - Υποστρώματα 3€/τ.μ.

Τοποθέτηση πλακιδίων σε μπάνιο 350€

Τοποθέτηση πλακιδίων σε wc 200€

Τοποθέτηση πέτρας από 10€/τ.μ.

Τοποθέτηση μαρμάρων από 11€/τ.μ.

Γυάλισμα μαρμάρων - μωσαϊκών από 8€/τ.μ.

Μονώσεις ταρατσών από 13€/τ.μ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ψάχνετε να βρείτε ακόμα την καλύτερη τιμή? Δώστε μας την προσφορά που ήδη έχετε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!


Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Τηλέφωνο: 6934587666

info@plakakia-xristos.gr
 

Το συνεργείο μας συμπεριλαμβανομένων και των άλλων μας υπηρεσιών (τοποθετήσεις πλακιδίων - μαρμάρων - πέτρας και φυσικά την ανακαίνιση κτηρίων), αναλαμβάνει την μονώσεις ταρατσών. Στις μέρες μας με το φαινόμενο του θερμοκηπίου και στην χώρα μας την Ελλάδα, ζούμε πολλά ζεστά καλοκαίρια και κρύους χειμώνες. Γιατί λοιπόν να επηρεάζουν αυτά τα φαινόμενα το δικό σας σπίτι? Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και σύνεση την μόνωση ταρατσών. Με την μόνωση, αυτό που καταφέρνουμε να κάνουμε στο χώρο σας, είναι η αποφυγή μούχλας και το αίσθημα της υγρασίας και της άσχημης μυρωδιάς, ακόμα το καλοκαίρι, την εύκολη ψύξη στους χώρους σας και τον χειμώνα, την ζέστη.
 
Τέρμα πια το αίσθημα της υγρασίας που τρώει τα κόκαλά σας και προκαλεί προβλήματα σε ηλικιωμένα άτομα και αρρώστιες (άσθμα, δυσκολία αναπνοής), σε μικρά παιδιά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Σε ένα σπίτι, στο δικό σας σπίτι, χρειάζεται και σας είναι απαραίτητη η μόνωση ταράτσας. Αποφεύγετε με την μόνωση ταρατσών πολλές κακές συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι. Αναλαμβάνουμε και καταφέρνουμε με το εκπαιδευμένο μας προσωπικό, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και με ευθύνη τελειώνουμε σωστά το έργο που έχουμε αναλάβει. Με τα καλύτερα και τα πιο ποιοτικά υλικά, είμαστε κοντά σας.
 
Σκεφτείτε το μέλλον του σπιτιού σας και της υγείας σας, κάντε τώρα την μόνωση ταρατσών και αύριο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες, όπως είναι η μούχλα και οι διάφορες πνευμονολογικές αρρώστιες, αποφύγετε την αποπνικτική ζέστη το καλοκαίρι και το υπερβολικό κρύο το χειμώνα. Μην καταφεύγετε σε λάθος λύσεις και επιδιορθώσεις, που είναι άσκοπα χρήματα και βαβούρα. Εάν έχετε πρόβλημα, μπορούμε να σας το λύσουμε, προλάβετε τυχών προβλήματα στο σπίτι σας και τηλεφωνήστε μας. Με την πείρα μας, φτιάχνουμε τα πάντα και είμαστε κοντά σας, σε κάθε σας ανάγκη.

  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ